Werkgroep Spaarclub

SPAARCLUB: ‘WOO IS NIKS’

Spaarclub “Woo Is Niks”  is een clubje dat vanaf september tot en met eind juni spaart om een dagje te gaan stappen.
Elk jaar vindt het uitstapje plaats op de 1e zaterdag in juli. Dit jaar zijn we begonnen aan een misterieuze tocht begeleidt door een ‘mystery guest’ zijn we afgereisd naar Maastricht om een kleine bierproeverij te doen in ‘De Gouverneur’ om vervolgens in de teams ‘Zaat’ & ‘Lestig’ een Escape Hunt Experience uit te voeren. Na de Maastrichtse Brandslang een hapje in eetcafe Minckelers om vervolgens na een drankje de terugweg in te zetten. Een leuke, hilarische dag met veel onvoldoendes, gemiste treinen en bussen maar een top sfeer.

Lijkt je dit iets? Er zijn nog spaarplekken vrij! De spelregels zijn simpel, spaar maandelijks € 20,-. Hiervan gaat € 10,- naar het goede doel (1e zaterdag juli). Te weinig gespaard resulteert tot een boete.

Eerder uitjes waren;
– solex rijden
– golfen
– Brandslangroute Maastricht, Sittard
Deze in combinatie met een hapje en drankje. 

En niet te vergeten; naast het uitstapje heb je ook nog een mooie zakcent gespaard om iets leuks mee te doen. Bovendien, als je regelmatig in de Schepenbank komt, krijg je ook nog iets mee van de vele activiteiten die hier georganiseerd worden. Sparen kan op meerdere dagen in de Schepenbank, informeer bij Bart of John op de woensdagavond Schepenbank Café.