Werkgroep Har Rock Café

POPPODIUM VOOR DE LIEFHEBBERS!

Voor de liefhebbers van live-popmuziek organiseert het bestuur van Har Rock eenmaal in de twee maanden een live optreden van een of meerdere pop- en rockbands. Er is namelijk meer te beluisteren in de Schepenbank dan alleen maar disco! Op deze manier bieden we goede regionale bands een mogelijk zich te presenteren aan onze doelgroep van jongeren vanaf 18 tot 81 jaar en hebben zelf een mooie avond.

Het programma is afwisselend en voor elke smaak is er in de programmering wel plaats. Regelmatig hebben we coverbands, zoals reeds de revue gepasseerd zijn; de Bruce-band, System Pilot, Clearwater en Metallica-coverband. Voor de liefhebbers van authentieke jaren-zeventig-pop is eenmaal per jaar een Tour-of-Duty avond: 12 bands spelen elk twee nummers van de legendarische albums uit de zeventiger jaren en een keer per jaar einde juni organiseren we ook een festival met de hele dag live muziek: het Har Rock Open Air.

Met de naam “Har Rock Café” eren we de voormalige beheerder van de Schepenbank: Harry!

Voor verdere informatie zie de aankondigingen in de plaatselijke pers, onze posters en kijk hier ook voor de foto’s en filmpjes van Har Rock of volg ons op Facebook: www.facebook.com/harrockcafe
Aameldingen voor bands of wil je je aanmelden als vrijwilliger dit kan via: harrockcafe@gmail.com